RSS

Katur Rahayu Wilujeng Sugeng Rawuh

Katur Rahayu Wilujeng Sugeng Rawuh

Nuwun poro tamu…

” Katuran dhumaten poro tamu..sakmeniko kulo nyuwun lilaning penggalih paduko poro tamu kersoho paring idi lan pitutur wonten ing kolom coment kulo meniko..lan atas rawuhipun panjenengan sami wonten ing blog meniko, kulo hamung ngaturaken sewu agunging panuwun ingkang tanpo upami….. wondene saklajengipun paduko poro tamu kerso paring pitutur kangge dedamar miwah paugeraning seserepan kawulo anggenipun nderek nguri-nguri kabudayan jawi kanthi seratan kulo wonten ing blog meniko…

Nuwun..nuwun…nuwun..

( Kami haturkan kepada pengunjung sekalian yang telah berkenan mengunjungi blog saya ini, dan selanjutkan mohon anda sudi untuk memberikan coment anda untuk menyampai pesan kesan dan saran yang membangun pada blog saya ini yang memang saya khususkan untuk share tentang budaya adat jawa sebagai sarana untuk melestarikanya, dan selanjutnya semoga atas saran kritik dari pengunjung semua blog ini akan semakin sempurna terisi dan bisa uptodate sesuai dengan ranah kebudayaan jawa kita tercinta…terima kasih. )

DjawaDwipa

 

10 responses to “Katur Rahayu Wilujeng Sugeng Rawuh

  1. pioglitazone metformin combination

    November 19, 2013 at 9:30 pm

    Actos Generic Cost,
    pioglitazone 15 mg tablet actos 45, pioglitazone 45 actos 45, buy actos online no prescription actos tablets (aratpasvers1979.soup.io), pioglitazone 30 mg tablets actos price, purchase actos online price of actos
    (http://aberinir1978.soup.io/).

     
  2. karyo bejo

    Oktober 24, 2013 at 3:18 pm

    maturnuwun sanget bapa dalem asring lumebet dumateng blok meniko, kangge ngregengaken menawi saget dipun paringi rengeng2 klenengan nggih bapa supados langkung ngresepaken ing manah wasana matur suwun

     
  3. Rudi

    Agustus 26, 2013 at 1:14 am

    Ki Demang Srondon, Blog Anda keren habis bagi yang nguri-uri budaya jawa, Saya sangat terkesan. Terimakasih sudah men-sharing pengetahuan anda.

     
  4. Ari Ismawan S.Sos

    Agustus 14, 2013 at 3:37 pm

    Kepareng nyuwun idi palilah wonten ngersanipun kangmas Pangrakit, bilih kawula badhe nderek necep sawetawis wilayahan kawruh ingkang saestu sae lan migunani saking Blog menika. Nuwun

     
  5. Suprie

    April 26, 2013 at 3:31 pm

    romo kok gending-gending ipun mboten saget dipun unduh njih?caranipun dos pundi?matur nembah nuwun….

     
    • Ki Demang sodron

      November 26, 2013 at 10:22 am

      cobi mangke kulo tingale malih .. mbok menawi link teng 4shard risak..matur nuwun ugi katur ..

       
  6. sofyan

    Maret 19, 2013 at 10:18 am

    Bapa, blog puniko sae sanget ….. ananging ngrumpaka ubarampe paningset kok mboten wonten nggih ? punopo bakenipun panci mboten wonten ? nuwun

     
    • Nananghakim78

      Mei 22, 2013 at 6:24 am

      Matur nuwun roko mas sofyan..babagan ubarampe paningset sak jatosipun wonten, Insya Alloh mboten antawis dangu bade pun kulo unggah…suwun roko mas sofyan tetepanganinpun..mugi hamberkahi samudayanipun..

       
  7. saryono

    Juni 5, 2012 at 12:45 pm

    sugeng tepang. Mugi2 wonten manfaatipun.

     
    • Nananghakim78

      Mei 22, 2013 at 6:30 am

      Sugeng tetepangan ugi kangmas..mugi katampi dados amal silaturahim

       

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: