RSS

Download

Download / mundut file sak kersa panjenengan

  Wonten ing ngandap meniko kalo aturi milih kanthi langsung kemawon klik salah setunggaling gendhing punapa dene lintunipun ingkang trep kaliyan ingkang para rawuh padosi.

        ( Dibawah ini kami sertakan beberapa file download untuk menlengkapi anda dalam menjadi pranata adicara maupun hanya untuk sekedar mengenal kebudayaan jawa di bidang Seni dan Kabudayan )

1. Download mp 3 Gendhing-gendhing kangge hangiringi upacara adat pengantin :

2. Download mp3 Sekar – Sekar Macopat / Palaran :

3. Download file panyandra dalam format ms power point document :

4. Download Panyandra audio ( Sucipto Hadi ) :

DjawaDwipa

 

10 responses to “Download

  1. fahrur

    November 11, 2013 at 7:26 am

    nderek mundut file/audio engkang wonten ten blog meniko romo, kangge sinau boso jowo romo, ngapunten engkang katah sak durunge, suwun

     
  2. abbas

    Oktober 13, 2013 at 1:00 am

    matur nuwun sanget bapa guru… mugia dados ilmu ingkang manfaat…

     
  3. nanang

    September 10, 2013 at 3:49 am

    matur nuwun sanget

     
  4. Hari

    April 15, 2013 at 4:00 am

    Matur agunging panuwun mas,,,, mugi2 bermanfaat kagem sedayanipun……

     
  5. hakim lubis

    Januari 12, 2013 at 9:32 am

    agunging panuwun ingkang tanpa pepindhan Rama, nderek ngangsu kawruh lumantar blog punika.

     
  6. riyan mahardika

    Januari 8, 2013 at 12:53 pm

    matur suwun kagem panjenenganipun KI DEMANG SODRON, karana panjenenganipun sampun peparing prinahara lan anguri-uri budaya jawi…
    mugi sedoyo darma panjenenganipun dipun tampi dening gusti ingkang maha tiyasa

     
  7. Tutuk Joilendra

    Desember 21, 2012 at 5:36 pm

    Sanget-sanget matur nuwun panjenengan sampun nguri-uri kabudayan Jawi ingkang adiluhung punika.

     
  8. Deny Kurniawan

    Oktober 28, 2012 at 8:10 am

    maturnuwun sanget, kulo saget maringi kaweruh marang siswa kula.,mugi-mugi dados amal ingkang ketampi.,

     
  9. Iman Pramono

    Mei 30, 2012 at 8:32 am

    Matur nuwun Bapak,mugi-mugi tulodo Panyondro dalah Mocopat puniko dados piyandel kulo angayahi kuwajiban nguri-uri Budoyo Jawi ing Tatar Sunda.Nuwun

     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: