RSS

Katur Rahayu Wilujeng Sugeng Rawuh

Katur Rahayu Wilujeng Sugeng Rawuh

Nuwun poro tamu…

” Katuran dhumaten poro tamu..sakmeniko kulo nyuwun lilaning penggalih paduko poro tamu kersoho paring idi lan pitutur wonten ing kolom coment kulo meniko..lan atas rawuhipun panjenengan sami wonten ing blog meniko, kulo hamung ngaturaken sewu agunging panuwun ingkang tanpo upami….. wondene saklajengipun paduko poro tamu kerso paring pitutur kangge dedamar miwah paugeraning seserepan kawulo anggenipun nderek nguri-nguri kabudayan jawi kanthi seratan kulo wonten ing blog meniko…

Nuwun..nuwun…nuwun..

( Kami haturkan kepada pengunjung sekalian yang telah berkenan mengunjungi blog saya ini, dan selanjutkan mohon anda sudi untuk memberikan coment anda untuk menyampai pesan kesan dan saran yang membangun pada blog saya ini yang memang saya khususkan untuk share tentang budaya adat jawa sebagai sarana untuk melestarikanya, dan selanjutnya semoga atas saran kritik dari pengunjung semua blog ini akan semakin sempurna terisi dan bisa uptodate sesuai dengan ranah kebudayaan jawa kita tercinta…terima kasih. )

DjawaDwipa

 

23 responses to “Katur Rahayu Wilujeng Sugeng Rawuh

  1. Kang Marsono

    Juli 28, 2015 at 9:23 am

    Nuwun, mugi wonten keparengipun saha idi palilah Ki Demang, kula nderek nambahi seserepan wonten blog punika.

     
    • Kang Marsono

      Juli 28, 2015 at 9:26 am

      pangapunten wonten ingkang kelintu ngetik, kula ndherek nambah seserepan mboten nambahi seserepan. matur nuwun.

       
  2. Basuki Nugroho V

    Mei 27, 2015 at 8:36 am

    sae sanget tumrap kulo, kathah seserepan ingkang sanget migunani tumrap kula.
    nyuwun pangudaripun babagan kiblat, menapa mboten wonten aranipun basa jawi kanggeh kiblat tenggara, barat daya, barat laut, timur laut. matur nuwun, salam rahayu

     
  3. Julies Kurnia

    Desember 9, 2014 at 6:05 am

    salam kenal

     
  4. Alfa Trophy

    Oktober 19, 2014 at 8:45 am

    Jawa ndeless meniko..wah kulo kadosipun kedah sinau malih babagan Kejawen meniko… sanget migunani kagem kawulo Mbah Kakung meniko pengajaranipun

     
  5. edi sumarno

    Oktober 14, 2014 at 2:33 am

    Sae sanget tulodha punika

     
  6. habibi

    September 25, 2014 at 8:18 am

    Sae kang Blog e njenengan meniko…Sugeng tepang..

     
  7. Suwarno

    September 6, 2014 at 7:55 am

    Naliko tiyang sepuh kulo ngundhuh mantu adhik kulo ingkang wuragil, Bpk Kadus ngaturi pirso supados dipun wontenaken adicoro udhik-udhik… Alhamdulillah pinanggih kaliyan blog-ipun Ki Demang Sodron sahinggo adicoro udhik-udhik saged sukses.. Matur nuwun Ki Demang, mugi dados amal sholihipun..

     
  8. Nu'aim Badrul Kamal

    Juli 22, 2014 at 5:05 pm

    Matur sembah nuwun, Ki Demang. Blog panjenengan saestu sae lan migunani.

     
  9. ignas

    Maret 11, 2014 at 3:25 am

    Bapa Ki Demang Sodran, matur sembuh sewu nuwun blog meniko sae sanget saget nuwuhaken manah kagem nguri-uri kabudayan jawi ingkang adiluhung meniko kagemsinten kemawon.
    Mbok menawi pikantuk kados pundi menawi saget dipun aturaken kirab penganten meniko sekalian swantenipun pembiworo utawi engkang ndalang lan kairing gendingipun. matur sembah nuwun

     
  10. Ruby

    Januari 30, 2014 at 5:42 am

    Nderek pitepangan Bapa,..

     
  11. yuni

    Januari 19, 2014 at 1:38 pm

    pak nuwun sewu …. niki kok mboten wontentugas e kulo ingkang saking buku LKS bahasa jawa SMP kelas 8 karya MGMP kab.kudus

    LUMANTAR KULIT WOH RANDU, SISWA INDONESIA JUARA LOMBA INTERNASIONAL

     
  12. pioglitazone metformin combination

    November 19, 2013 at 9:30 pm

    Actos Generic Cost,
    pioglitazone 15 mg tablet actos 45, pioglitazone 45 actos 45, buy actos online no prescription actos tablets (aratpasvers1979.soup.io), pioglitazone 30 mg tablets actos price, purchase actos online price of actos
    (http://aberinir1978.soup.io/).

     
  13. karyo bejo

    Oktober 24, 2013 at 3:18 pm

    maturnuwun sanget bapa dalem asring lumebet dumateng blok meniko, kangge ngregengaken menawi saget dipun paringi rengeng2 klenengan nggih bapa supados langkung ngresepaken ing manah wasana matur suwun

     
  14. Rudi

    Agustus 26, 2013 at 1:14 am

    Ki Demang Srondon, Blog Anda keren habis bagi yang nguri-uri budaya jawa, Saya sangat terkesan. Terimakasih sudah men-sharing pengetahuan anda.

     
  15. Ari Ismawan S.Sos

    Agustus 14, 2013 at 3:37 pm

    Kepareng nyuwun idi palilah wonten ngersanipun kangmas Pangrakit, bilih kawula badhe nderek necep sawetawis wilayahan kawruh ingkang saestu sae lan migunani saking Blog menika. Nuwun

     
  16. Suprie

    April 26, 2013 at 3:31 pm

    romo kok gending-gending ipun mboten saget dipun unduh njih?caranipun dos pundi?matur nembah nuwun….

     
    • Ki Demang sodron

      November 26, 2013 at 10:22 am

      cobi mangke kulo tingale malih .. mbok menawi link teng 4shard risak..matur nuwun ugi katur ..

       
  17. sofyan

    Maret 19, 2013 at 10:18 am

    Bapa, blog puniko sae sanget ….. ananging ngrumpaka ubarampe paningset kok mboten wonten nggih ? punopo bakenipun panci mboten wonten ? nuwun

     
    • Nananghakim78

      Mei 22, 2013 at 6:24 am

      Matur nuwun roko mas sofyan..babagan ubarampe paningset sak jatosipun wonten, Insya Alloh mboten antawis dangu bade pun kulo unggah…suwun roko mas sofyan tetepanganinpun..mugi hamberkahi samudayanipun..

       
  18. saryono

    Juni 5, 2012 at 12:45 pm

    sugeng tepang. Mugi2 wonten manfaatipun.

     
    • Nananghakim78

      Mei 22, 2013 at 6:30 am

      Sugeng tetepangan ugi kangmas..mugi katampi dados amal silaturahim

       
      • agus

        Oktober 22, 2014 at 1:39 pm

        Sugeng pepanggihan malih kaliyan kanca lawas P Agus MAAn-Nawawi Berjan(rencangipun Mas Aak). Matur nuwun paringipun seserepan Budaya Jawi. Mugi dados amal sae Mas Nanang. Amin.

         

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s