RSS

Arane Wit lan Godhong

13 Mei
  • Arare godhong / Daun :

  1. Godhong aren : dliring
  2. Godhong asem : sinom
  3. Godhong cocor bebek : tiba urip
  4. Godhong dhadhap : tawa
  5. Godhong gebang : kajang
  6. Godhong gedhang enom : pupus
  7. Godhong gedhang tua : ujungan
  8. Godhong gedhang garing : klaras
  9. Godhong jambe : procot, dedel
  10. Godhong jarak : bledheg
  11. Godhong jarak kebo : lomah – lamah
  12. Godhong jati : jompong
  13. Godhong kates : gampleng
  14. Godhong kacang brol : rending
  15. Godhong kacang lanjaran : lembayung
  16. Godhong kecipir : cethethet
  17. Godhong kemladheyan : kumuda
  18. Godhong kelor : sewu ( limaran )
  19. Godhong kluwi : kleyang
  20. Godhong krambi enom : janur
  21. Godhong krambil tuwa : blarak
  22. Godhong lempuyang : lirih
  23. Godhong Lombok : sabrang
  24. Godhong mlinjo : eso
  25. Godhong pari : damen
  26. Godhong pring : elarmanyura
  27. Godhong randu : baladewa
  28. Godhong semangka : gudha
  29. Godhong siwalan : lontar
  30. Godhong tales ( kimpul ) : lumbu
  31. Godhong tebu garing : rapak
  32. Godhong tebu teles : momol
  33. Godhong tela : jlegor
  34. Godhong turi : pethuk, sampar  angin
  35. Godhong waluh : lomah – lamah
  36. Godhong widara putih : trawas
  37. Godhong wuni : major
  • Arane wit / Pohon :

  1. Wit aren : ruyung
  2. Wit gedhang : debog
  3. Wit jagung : tebon
  4. Wit jambe : pucang
  5. Wit jati enom : janggelan
  6. Wit kacang : rending
  7. Wit kaput : randhu
  8. Wit kolang – kaling : aren
  9. Wit krambil : glugu
  10. Wit mlinjo : so, bego
  11. Wit pari : damen
  12. Wit pohung : bonggol
  13. Wit pring enom : bung
  14. Wit pring tua : bungkilan
  15. Wit siwalan : tal bogor
  16. Wit tela : lung

DjawaDwipa

 
3 Komentar

Ditulis oleh pada Mei 13, 2012 in Kawruh jawa

 

Tag: , , , , , , , , , ,

3 responses to “Arane Wit lan Godhong

  1. suparmi 081328822488

    November 19, 2015 at 3:51 am

    Romo kulo kepengin sanget download gending soundtrack ipun. judulipun menopo nggih? metur nuwuun sanget sak derengipun

     
  2. akbar

    November 21, 2012 at 1:33 pm

    wit tebu arane opo yoo

     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: